A Svéd Gepro AB vállalat gépe működés közben.

EZ6, az új, rugalmas, költséghatékony, nagy teljesítményű optikai nyomtató.

Az új és innovatív technológiák lehetővé tette, hogy a fejlesztés és a gyártás egy gép, amely egyesíti a magas teljesítmény, alacsony költség-per-egység biztosítása mellett ofszet-minőségű és gyors átállási idő munkahelyek között. Megvalósítása 150 lpi sebességgel, 80 ciklus / perc, mindössze 3 x 1,3 m hellyel, munkaórákat takaríthatunk meg, a költségek, az energia és a környezetvédelem is fontos volt a tervezésnél.

A EZ6 egy újonnan kifejlesztett 6 színes nyomtató kifejezetten az igényes optikai lemez számára készült. Használja flexo nyomtatási technológia és UV-tinták, felemelő a feltételeket, felhasználóbarát és költséghatékony új szintje.

A EZ6 tartalmaz egy gearless meghajtó és CenterGrip technológia, amely lehetővé teszi minden méretű lemezeket tudjunk használni. A gép alacsony energiafogyasztása 8 kW, és könnyen kezelhető, miközben magas szintű biztonsági előírásoknak felel meg. Nyomtatási felbontás 133 lpi-150 lpi egyenlő tipikus offset minőség. Change-over ideje egy CYMK munkahely körülbelül öt perc, ami forradalmi az iparágban. Ez lehetővé teszi a rövid sorozat, magas színvonalú, versenyképes árat. A közvetlen hajtás rendszer lehetővé teszi az előre regisztrált egyszerű és minimális a futási szakaszt. Ez tartja a hulladék minimumot. Alacsony tinta és az energiafogyasztás standard hőmérsékleten jelent alacsonyabb költségek festék és nincs szükség külső hűtésre,

Digipak CD tok gyártás

Címkék: dvd gyártás digipak

2012.05.21. 21:40

Napjaink két legelterjedtebb CD tokja közül a digipack, akárcsak a DVD-s változat esetében, itt is exkluzivitást, eleganciát sugároz. Rendszerezés esetében sokkal nagyobb gondosságot igényel normál, műanyag társánál. Sokak számára már a tapintása is jóval vonzóbbá teszi a plasztik változatnál, ha pedig a zene világát nézzük, az LP rajongók is erre esküsznek: a régi hanglemezek borítójára emlékeztető papír alapú tokok közül a Digipack CD tok (a többi papíralapú borítóval együtt) egyfajta hidat, átmenetet képez a múlt és a jelenkor között, mégis modern és egyedi.


A következő postban szeretnék bemutatni egy igazán gyors inkjet cd lemezek és dvd lemezek nyomtatására alkalmas nyomtatót. A gép egy óra alatt 300-400 lemez printelésére alkalmas.

A most következő videoban egy amerikai céget szeretnék bemutatni nektek. A precision disc igazán népszerű az Usában. Árakban lényegesen más a helyzet náluk, itthon jóval olcsóbb áron lehet hasonló termékeket megvásárolni. Ötlet itthoni vásárláshoz : CD gyártás

 

A toronyban egy Wytron DVD688 vezérlő és Pioneer írok dolgoznak. Ismerd meg te is a Dexterix CD DVD autoloader-t!

 

 

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a www.adathordozok.hu portált ami CD gyártás, DVD gyártás kapcsán biztos, hogy a legjobb választás !

Bemutatkozik a BravoPro Xi :

 

 


CD szitázás, DVD szitázás

A tintasugaras, hőtranszferes, lightscribe, és a labelflash nyomási technológia mellett a szitázás az ötödik technológia. Minőségileg mindegyik kiváló, egyes cégek döntik el, hogy egyes megrendeléseket melyik technológiával készítik el. A szitázás egybefüggő felületek, logók, feliratok esetén a legmegfelelőbb. Az ezzel a folyamattal elkészített lemezek végül tartós, víz, és karcálló lesz.


Egyedüli hátránya az, hogy nem minden grafikánál lehet alkalmazni, és mivel lassan készül a gyártás, ezért kis példányszám esetén ajánlott alkalmazni.

 


A tintasugaras, vagy más néven digitális nyomtatás elsősorban otthoni használatra javasolt, bár minimálisan igaz, de a céges igényeket is kielégítheti. A Céges alkalmazásra elsősorban az automata adagolós nyomtatók alkalmasak, hiszen hosszú távon megtéríti a befektetett összeget. Nagy hátránya, hogy az ezzek a technológiával nyomott CD/DVD nem víz és karcálló, így ha tartós eredményt akarunk elérni, kisegítő folyamatokat kell véghezvinni, mint például a fixáló spray alkalmazása. Néhány termékkel mini CD/DVD-ket, illetve névjegy CD/DVD-ket is képesek vagyunk megnyomni.


CD nyomtatás, DVD nyomtatásNagy előnye, hogy elérhető áron lehet hozzájutni, hiszen a készülék, és lemezek is olcsók, valamint a szükséges festék is elérhető áron kapható. Viszont nagy hátránya, hogy nem víz, és karcálló.

  

  * A DVD–ROM lemezek előre írtak, „házi” írásuk nem lehetséges, olvasásukhoz szükség van egy DVD–ROM-olvasóra. A lemezek körülbelül 4,7 GB adatot képesek tárolni egy rétegen; vannak kétrétegű lemezek, ezek összesen körülbelül 8,5 GB adatot tartalmaznak.


    * A DVD–RAM egy kicsit kilóg a sorból, külön tárolója van, mely miatt természetesen már az olvasásához is másfajta eszköz kell, mint a többihez. Befogadóképessége 4,7 GB oldalanként, nevéből eredően véletlen elérésű, többször írható.


    * A DVD-rögzítők 2000-ben kezdtek megjelenni Japánban, azóta közel az egész világon elérhetővé váltak. Az írható lemezeknek több formátumuk létezik, ezek – mint a történelemben oly sokszor már – természetesen versengenek egymással. Lehetnek egy- vagy kétoldalasak.


          o A DVD-R és +R lemezeket egyszer lehet csak írni, míg a -RW és +RW lemezek többször írhatók. Olvasásuk lehetséges egy egyszerű, számítógép házába is építhető DVD-olvasóval, írásuk hasonlóképpen, ám itt ügyelni kell, hogy - vagy + a lemez, illetve a DVD-író. Tárolókapacitásuk 4,7 GB körül van oldalanként. Vannak többrétegű lemezek, ezek összesen körülbelül 8,5 GB adatot tartalmaznak.


                + A DVD- lemezeket a DVD Forum pártolja.
                + A DVD+ lemezeken nincs szükség „finalization”-re (ez még CD-írásból ismerős fogalom) ahhoz, hogy egy lejátszóban használhassuk őket. Léteztek Mini DVD+R lemezek (80 mm-esek), melyek kapacitása 1,5 GB körül van.

Típusai szerint:

    * DVD-5 egyrétegű egyoldalas lemez (4,7GB kapacitással)
    * DVD-10 egyrétegű kétoldalas lemez (4,7x2, azaz 9,4GB kapacitással)
    * DVD-9 kétrétegű egyoldalas lemez (8,5GB kapacitással)
    * DVD-18 kétrétegű kétoldalas lemez, (8,5GBx2, azaz 17GB kapacitással)

A DVD („Digital Versatile Disc” (digitális sokoldalú lemez) vagy még korábban a „Digital Video Disc” rövidítése) nagy kapacitású optikai tároló, amely leginkább mozgókép és jó minőségű hang, valamint adat tárolására használatos. 1995-ben alkotott konzorciumot a Matsushita, a Toshiba, a Philips, a Sony, a Time Warner, a Mitsubishi, a Pioneer, a Hitachi, a Thomson és a JVC, hogy létrehozzanak egy az eddigieknél nagyobb kapacitású adathordozót, melynek paramétereiben megegyeztek.Méreteit tekintve általában akkora, mint a CD, vagyis 120 mm átmérőjű. Ritka ugyan, de létezik a Mini–CD-hez hasonlóan Mini–DVD lemez, 80 mm-es átmérővel. A CD-vel felülről kompatibilis.

A DVD-k különböző fajtái a következők:

DVD–Video (mozgóképek tárolására)
DVD–Audio (kizárólag hang tárolására)
DVD–ROM (adat, préselt)
DVD–RAM (adat, véletlen elérésu)
DVD-R és DVD-RW (adat; az R egyszer írható [recordable], az RW újraírható [rewritable])
DVD+R és DVD+RW (fenti kettohöz hasonló, azokkal rivalizáló formátum)
A +R/+RW, illetve -R/-RW formátumok egymással nem teljesen kompatibilisek, támogatottságuk kb. fele-fele arányban oszlik meg a piacon. Elorejelzések szerint a közeljövoben a legtöbb DVD-meghajtó képes lesz olvasni mind a +, mind a - formátumot, az írók egy jelentos része már 2003 közepén is támogatja mindkettot.
A CD-vel ellentétben, amin a hangot az adathoz képest teljesen eltéro módon tárolják, a DVD-k különbözo fajtái egységes, közös állományrendszert, az úgynevezett UDF-et használják.

CD / DVD / Blu-Ray lemez digitális nyomtató. Kapható 4 és 6 színes kivitelben is.


A most következő Acard sokszorosító toronyból cégünk is rendelkezik pár darabbal. Alacsony ár, profi minőség! 3,7,11 irós kivitelben.

 

 

Folytatva a gyártás folyamatainak bemutatását most a compact disc fázisait figyelheted meg.

Kiváncsi vagy, hogyan készülnek a CD DVD lemezek ? A most következő videobol egyértelmüen kiderül !

 

CD gyártás DVD gyártás - Professzionális CD DVD gyártás Országosan, akár 24 h alatt !

A piacon rengeteg nyomtatóval találkozhatunk amiben már alapban bevan építve a cd/dvd print funkció. Az Epson család is készített egy nagyon alap terméket amivel próbál versenyezni a konkurenciával szemben. Meg kell, hogy mondjam nem igazán nagy sikerrel ! Az Epson R 260 nyomtató lényegesen lassabb, és költségesebb mint a konkurencia termékei. DE! annak aki csak most próbál belemerülni a cd nyomtatás rejtelmeibe, illetve kis tételt szeretne nyomtatni, annak nagyszerü választás lehet a 260, megfizethető ára miatt.

 

Az óriás Primera cég, akiknek mellesleg az Usaban van a főhadiszálásuk egy nagyszerű reklámot készített Bravo Se cd/dvd nyomtatójukhoz.

A video előtt egy kis info a nyomtatórol :

- Disc kapacitás :
20 lemez

- Nyomtatási technika :
Inkjet

- Nyomtatási felbontás :
4800 dpi

- Maximum nyomtatási szélesség
- 4.724" (120mm)

- Színek :
- 16.7 million

Bővebb információ :

Bravo Se cd dvd nyomtató
 

Nemrégiben bukkantam egy számomra ismeretlen "noname" gépről szóló videora. Három darab író, egy inkjet printer valamint egy robot gondoskodik az automatizált duplikációrol.