A tintasugaras, vagy más néven digitális nyomtatás elsősorban otthoni használatra javasolt, bár minimálisan igaz, de a céges igényeket is kielégítheti. A Céges alkalmazásra elsősorban az automata adagolós nyomtatók alkalmasak, hiszen hosszú távon megtéríti a befektetett összeget. Nagy hátránya, hogy az ezzek a technológiával nyomott CD/DVD nem víz és karcálló, így ha tartós eredményt akarunk elérni, kisegítő folyamatokat kell véghezvinni, mint például a fixáló spray alkalmazása. Néhány termékkel mini CD/DVD-ket, illetve névjegy CD/DVD-ket is képesek vagyunk megnyomni.


CD nyomtatás, DVD nyomtatás



Nagy előnye, hogy elérhető áron lehet hozzájutni, hiszen a készülék, és lemezek is olcsók, valamint a szükséges festék is elérhető áron kapható. Viszont nagy hátránya, hogy nem víz, és karcálló.

A bejegyzés trackback címe:

https://dvdgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr661224654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása