A Svéd Gepro AB vállalat gépe működés közben.

EZ6, az új, rugalmas, költséghatékony, nagy teljesítményű optikai nyomtató.

Az új és innovatív technológiák lehetővé tette, hogy a fejlesztés és a gyártás egy gép, amely egyesíti a magas teljesítmény, alacsony költség-per-egység biztosítása mellett ofszet-minőségű és gyors átállási idő munkahelyek között. Megvalósítása 150 lpi sebességgel, 80 ciklus / perc, mindössze 3 x 1,3 m hellyel, munkaórákat takaríthatunk meg, a költségek, az energia és a környezetvédelem is fontos volt a tervezésnél.

A EZ6 egy újonnan kifejlesztett 6 színes nyomtató kifejezetten az igényes optikai lemez számára készült. Használja flexo nyomtatási technológia és UV-tinták, felemelő a feltételeket, felhasználóbarát és költséghatékony új szintje.

A EZ6 tartalmaz egy gearless meghajtó és CenterGrip technológia, amely lehetővé teszi minden méretű lemezeket tudjunk használni. A gép alacsony energiafogyasztása 8 kW, és könnyen kezelhető, miközben magas szintű biztonsági előírásoknak felel meg. Nyomtatási felbontás 133 lpi-150 lpi egyenlő tipikus offset minőség. Change-over ideje egy CYMK munkahely körülbelül öt perc, ami forradalmi az iparágban. Ez lehetővé teszi a rövid sorozat, magas színvonalú, versenyképes árat. A közvetlen hajtás rendszer lehetővé teszi az előre regisztrált egyszerű és minimális a futási szakaszt. Ez tartja a hulladék minimumot. Alacsony tinta és az energiafogyasztás standard hőmérsékleten jelent alacsonyabb költségek festék és nincs szükség külső hűtésre,

A bejegyzés trackback címe:

https://dvdgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr575095293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása